Ændre Gå-Orden

Nedenfor kan du ændre rækkefølgen på din rute, hvis du synes, der er en bedre måde at gå ruten på, end den rækkefølge du i dag kan se på din liste. Både ugeaviser, reklamer, dagblade og magasiner vil tilpasses den nye gå-orden. 

På din liste kan du se alle adresser på din rute også de, der ikke skal have avisen. Alle adresserne skal lægges i gå-orden, da vi jo ikke ved, om beboerne ønsker avisen på et senere tidspunkt.


Sådan gør du
Udvælg den/de adresser, du ønsker at ændre rækkefølgen for og træk dem derefter derhen, hvor de skal placeres. Hvis du ønsker at flytte flere adresser på én gang, skal din Kontrol-tast (ctrl) holdes nede, mens du klikker. Husk at trykke send til sidst.

Se denne video med instruktion video

Du kan ikke se dine opdateringer med det samme:
Dagblade: Der kan gå op til 3 dage, før distriktslisten er rettet.  Se her, hvornår ruterne er opdaterede skema. Det kan tage op til 3 uger, før dine magasiner med adresser på ligger i den gå-orden, du ønsker.
Ugeaviser: Der kan gå op til 3 uger før distriktslisten er rettet. 

 

Vigtigt! Vær opmærksom på
- Det er desværre ikke muligt at ligge ruterne i gåorden fra kl.22.00-23.00, da systemerne opdateres på dette tidspunkt, og rettelser ikke vil blive gemt. 

-  Hvis man er væk fra systemet i mere end 15  min, er arbejdet ikke automatisk gemt.

- Man kan lave en rute over flere dage.

 

 
 
Du skal være logget ind for at tilgå denne side.
Er ugeavisen udeblevet?

Har De ikke modtaget ugeavisen?

Tryk her

Er du omdeler?

Login